Domstolat

Genieten op het Poolse platteland.
Vakantiehuis en groepsaccomodatie

Wandelen en fietsen

Vanuit Domstolat kunt u meteen uw wandeling of fietstocht beginnen. U kunt bijvoorbeeld eenvoudigweg het kronkelende riviertje de Bóbr volgen, dat u door een schitterend heuvellandschap vol boerenlandromantiek en kastelen leidt.
Het huis ligt op de rand van het bosrijke Rudawski Park met markante rotspartijen en een uit 1400 daterende ruïne Bolczów. Het is leuk om naar de toppen te wandelen van de Sokolic, ook wel de Zwitserse of Borstenberg genoemd.  Het levert u een magnifiek uitzicht op het Hirschberger Tal op.
Nordic Walkers en bergwandelaars kunnen ook een uitstapje maken naar het Reuzengebergte, het Natuur Park Karkonosze. Het berglandschap en de vergezichten zijn hier indrukwekkend mooi.
In de vakantiewoning zijn diverse kaarten en verdere informatie aanwezig.