Domstolat

Genieten op het Poolse platteland.
Vakantiehuis en groepsaccomodatie

Domstolat B: tot 6 personen

woonkamer met open en volledig ingerichte keuken en relaxte zithoek bij houthaard
+ 3 slaapkamers met twee grote luxe badkamers
+ grote open indoor speelruimte voor kinderen of workshop ruimte op de eerste verdieping
+ grote tuin met tuinmeubelen, trampoline, barbecue en vuurplaats en grote schuur met parkeergarage en indoor speelruimte voor kinderen (zandbak, tafeltennis en –voetbal etc. )

Begane grond: woonkamer met open keuken

Domstolat B heeft een moderne open en volledig ingerichte keuken. In de woonkamer staat een eettafel met 6 zitplaatsen, een comfortabel bankstel, een met bloemen beschilderde kast met muziekinstallatie, informatie en spelletjes en een TV. De natuurstenen muur geeft een mooie sfeer aan deze ruimte. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming en u kunt ook hout stoken in de haardkachel. Deze wooneenheid heeft een directe toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is een grote open ruimte met mini-pool, tafelvoetbal en ander speelgoed. Voor kinderen is dit een heerlijke speelruimte.

Tweede verdieping:  drie slaapkamers en twee luxe badkamers

8 slaapkamer lowres

Op de bovenste verdieping zijn drie slaapkamers, met elk twee slaapplaatsen. Eén kamer heeft een luxe badkamer ensuite met een ligbad. De andere twee kamers delen via de overlooop een grote prachtige badkamer met een stortdouche, wastafel en toilet. De boxspring bedden, kunnen los of aan elkaar gezet worden. In totaal zijn er 6 slaapplaatsen en er kan altijd nog op verzoek een kinderbed bijgezet worden.

9 a badkamer lowres

9 b badkamer lowres

Vanuit Domstolat B kijkt u uit over landbouwgronden met koeien in de wei en mooie natuur.