Domstolat

Genieten op het Poolse platteland.
Vakantiehuis en groepsaccomodatie

Domstolat B: tot 6 personen

woonkamer met open en volledig ingerichte keuken en relaxte zithoek bij houthaard
+ 3 slaapkamers met twee grote luxe badkamers
+ grote open indoor speelruimte voor kinderen of workshop ruimte op de eerste verdieping
+ grote tuin met tuinmeubelen, trampoline, barbecue en vuurplaats en grote schuur met parkeergarage en indoor speelruimte voor kinderen (zandbak, tafeltennis en –voetbal etc. )

Begane grond: woonkamer met open keuken

Domstolat B heeft een moderne open en volledig ingerichte keuken. In de woonkamer staat een eettafel met 6 zitplaatsen, een comfortabel bankstel, een met bloemen beschilderde kast met muziekinstallatie, informatie en spelletjes en een TV met canal+. De natuurstenen muur geeft een mooie sfeer aan deze ruimte. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming en u kunt ook hout stoken in de haardkachel. Deze wooneenheid heeft een directe toegang tot de tuin. Vanuit Domstolat B kijkt u uit over landbouwgronden met koeien in de wei en mooie natuur.

Eerste verdieping: speel / workshop ruimte
Via de binnentrap komt u op de eerste verdieping in een grote open ruimte. U kunt hier (mini)pool spelen, even rustig internetten of een boek lezen. U heeft hier een mooi uitzicht op het boerenland. Voor kinderen is het een heerlijke speelruimte voor als het weer buiten even tegenzit. Er staat een TV die voor gamen gebruikt kan worden.
Deze atelier/workshop ruimte is ideaal voor groepen die hun vakantie in Domstolat willen combineren met een creatieve workshop ( zie Domstolat C).

Tweede verdieping:  drie slaapkamers en twee luxe badkamers

8 slaapkamer lowres

Op de bovenste verdieping zijn drie slaapkamers, met elk twee slaapplaatsen. Eén kamer heeft een luxe badkamer ensuite met een ligbad. De andere twee kamers delen via de overlooop een grote prachtige badkamer met een stortdouche, wastafel en toilet. De boxspring bedden, kunnen los of aan elkaar gezet worden. In totaal zijn er 6 slaapplaatsen en er kan altijd nog op verzoek een kinderbed bijgezet worden.

9 a badkamer lowres

9 b badkamer lowres

10 uitzicht lowres
Vanuit Domstolat B kijkt u uit over landbouwgronden met koeien in de wei en mooie natuur.