Domstolat

Genieten op het Poolse platteland.
Vakantiehuis en groepsaccomodatie

Domstolat C: tot 16 personen

2x keuken / 2x woonkamer / 8 slaapkamers / 6 badkamers/ grote workshop ruimte / 1000 m2 tuin met bloemen en fruitbomen / tuinmeubilair / buiten schuur / 2x parkeergarage

13 terrein Domstolat C
Domstolat C biedt twee volledige vakantiehuizen onder 1 dak met plaats voor 16 personen.
Op het terrein staan drie garages, een speelschuur voor de kinderen en een enorm grote tuin met bloemen, fruitbomen, tuinmeubelen, grill en vuurplaats ter beschikking. Veel ruimte voor iedereen!

Domstolat A en B kunnen intern geschakeld worden en vormen dan Domstolat C: een zeer comfortabele groepsaccomodatie voor grote families, vriendengroepen of meerdereĀ  gezinnen, die samen van de vakantie willen genieten.

12 tuin lowres
Met de extra open workshopruimte van 100m2 biedt deze vakantiewoning bovendien de unieke optie om de vakantie met een creatieve workshop te combineren.

12 workshopruimte lowres
Domstolat werkt graag samen met creatieve mensen, die hier een workshop willen organiseren. Bijvoorbeeld schilderen, video, fotografie, zang, massage of yoga. Het idee is, dat degene die de workshop verzorgt, zelf een groep cursisten bij elkaar brengt. Het huis biedt de faciliteiten en de huisbeheerders helpen graag mee met de verdere organisatie ter plaatse.