Domstolat

Genieten op het Poolse platteland.
Vakantiehuis en groepsaccomodatie

Domstolat A: tot 10 personen

keuken / eetkamer / woonkamer / 5 slaapkamers en 4 badkamers
+ balkon, grote tuin, schuur met parkeergarage en indoor speelruimte voor kinderen.

drie verdiepingen : totaal 300 m2

Begane grond: keuken, eetkamer en woonkamer
De keuken ademt met de kookkachel uit grootmoeders tijd en andere autentieke details een gezellige sfeer. Vanuit de aangrenzende eetkamer kijkt u uit over de bloementuin en het riviertje de Bóbr.

1 woonkamer lowres

In de woonkamer staat een bijzondere antieke tegelkachel uit de neo-renaissance en ook de houten vloer is authentiek. De salon heeft een comfortabele zithoek (ruim bankstel) om gezellig met elkaar te lounchen, een film/TV te kijken of te gamen.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers en 2 grote badkamers

2 gele slaapkamer lowres

Op elk van de drie grote slaapkamers staat een tweepersoonsbed, die eventueel ook los van elkaar geschoven kunnen worden. Elke slaapkamer heeft een eigen kleur. De blauwe slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. De andere twee slaapkamers delen een grote badkamer via de overloop. Op de gele kamer kan gemakkelijk een extra bed bijgezet worden.

3 badkamer lowres

Tweede verdieping: 2 slaapkamers met eigen luxe badkamer

4 rode slaapkamer lowres
5 groene slaapkamer

Op de bovenste verdieping van Domstolat A zijn twee mooie slaapkamers (de groene en de rode), die elk over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel beschikken. Op beide kamers staat een tweepersoonsbed ( met 1 groot matras van 2.0 m x 1,60). Het uitzicht op de tuin, de kabbelende rivier de Bober en het heuvellandschap is vanuit deze kamers schitterend.

6 uitzicht lowres

Verder biedt de bovenste verdieping een zeer sfeervolle zithoek met antieke meubels en een balkon waar u tegen het vallen van de avond nog van de laatste zonnestralen en het uitzicht over het boerenland kunt genieten.