Domstolat

Genieten op het Poolse platteland.
Vakantiehuis en groepsaccomodatie

Prijzen

De huurprijs is afhankelijk van het aantal gasten cq. de grootte van uw reisgezelschap, duur van uw verblijf en een laag-en hoogseizoen (het hoogseizoen valt samen met de schoolvakanties).

Met het reserveringsvenster onder contact en reserveringen kunt u zien of het huis nog beschikbaar is en wat de huurprijs is.

Tijdens het hoogseizoen (schoolvakanties) wordt Domstolat minimaal voor 1 week/ 7 nachten verhuurd (met zaterdag als vaste wisseldag). Tijdens het laagseizoen minimaal voor drie nachten (met variabele aankomst/vertrek dagen).

U bespaart kosten als u uw aanvraag direct aan de (Nederlandse ) eigenaar stuurt via: info@domstolat.com U krijgt dan binnen 12 uur een aanbod op maat.

De prijzen zijn inclusief : beddengoed, een set handdoeken, Wifi/Internet, garage en service kosten

Bijkomende kosten:

  • Schoonmaakkosten a €50,- per boeking per unit
  • Verwarmingskosten: verbruikskosten boven de €10,- euro per unit per dag (winter).
  • Haardhout: € 4,- per zak a 10 kg
  • Huisdier: € 25,- per verblijf

Opmerking: Bij aankomst noteert u samen met de huisbeheerder de meterstand van de CV ketel (liters huisbrandolie). Bij vertrek stelt u het energieverbruik vast en rekent dit ter plaatse af met de huisbeheerder.

Opmerking: De verwarmingskosten zijn sterk afhankelijk van de buitentemperatuur en de warmtevraag van de gasten. Domstolat is een groot en oud huis. Hou in de winter rekening met verwarmingskosten tussen de €10,- en €20,- euro per dag.

Opmerking: Alle radiatoren in huis hebben een thermostaatknop die u zelf kunt inregelen.
In elke kamer van het huis kunt u dus zelf de temperatuur inregelen. U heeft zo uw energieverbruik in eigen hand. Tip: spaar zoveel mogelijk energie, dat is goed voor het milieu en het spaart u kosten. Draai bijvoorbeeld overdag de thermostaten van de radiatoren in de slaapkamers dicht. En doe dit ook elders als u overdag niet thuis bent.

Verdere info kosten
Sleutelborg: €100,- cash bij aankomst aan de sleutelbeheerder ter plaatse te betalen. Deze borgsom krijgt u terug aan het eind van uw vakantie na controle van de woning en het inleveren van de sleutels.

Optioneel:
Extra beddegoed en/of handdoekenset: €2,- per eenheid.
Huisdieren: €25,- per week ivm extra schoonmaakkosten. (Opm.: de huisdieren mogen niet in de slaapkamers komen!).
Fietsverhuur a €5,- per fiets per dag of €15,- euro per week.

Betaalwijze
Met een aanbetaling van 25% van de huurprijs maakt u de boeking definitief. U krijgt de betalingsgegevens van de (Nederlandse) eigenaar van Domstolat.

Na ontvangst van de aanbetaling sturen wij u een boekingsbewijs en verdere informatie.